Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Suzhou TEk ίνα Silver Technology Co., Ltd.είναι μια έρευνα και την ανάπτυξη της υψηλής τεχνολογίας επιχειρήσεων, που ιδρύθηκε το 2015, η εταιρεία ήταν από Suzhou Kazhtex Textile τεχνολογία Co., Ltd και Suzhou Teck-ένδυσης Co., Ltd μαζί για να ορίσετε, παλαιότερα γνωστή ως ιδρύθηκε το 2004, τμήμα τεχνολογία αργύρου ινών του Suzhou Kazhtex κλωστοϋφαντουργίας.

12121.jpg

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί για το μέλλον της ανάπτυξης και παραγωγής των λειτουργικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, παρέχει στους καταναλωτές με υγιές και άνετο, ευφυής προστασία του περιβάλλοντος, ποιότητας αριστείας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας. Λειτουργία προϊόντος αφορά κυρίως την αντιβακτηριακή, αγωγιμότητα, ακτινοπροστασία και ευφυή φθορά, κ.λπ., μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένο προϊόν προσαρμογής και ODM υπηρεσιών. Τεχνολογία πυρήνα της εταιρείας είναι ασημένια κατασκευής ινών, έχει μια σειρά από διπλώματα ευρεσιτεχνίας και βοηθητικό πρόγραμμα μοντέλο διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα προϊόντα που εξάγονται στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες για μεγάλο χρονικό διάστημα, τέλεια ποιότητα και καλή εξυπηρέτηση μας έχουν κερδίσει του πελάτη διαδεδομένη υψηλή επαίνους. Από το 2012 θα φέρει το εξαγόμενο λειτουργική produts στην εγχώρια αγορά, με συνεχή προώθηση και βελτιστοποίηση? Η τρέχουσα κύρια προϊόντα είναι ασημένια ίνα πρώτων υλών, ηλεκτρομαγνητική θωράκιση υφάσματα, αντιβακτηριδιακές κάλτσες, εσώρουχα, μάσκα, καθώς και μια ποικιλία από ασημένια ίνα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα οικιακής χρήσης. Εταιρεία αναμένει η κοινή προσπάθεια με τους μυημένους, να παράσχει περισσότερες υψηλής ποιότητας προϊόντα υγείας για τους οικιακούς πελάτες.


Προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

1. ασημένιο fiber λαμπτήρες
2. ασημένιο θωράκιση υφάσματα
3. ασημένια αντι-βακτηριακή υφάσματα
4. ασημένιο νήματα
5. ασημένιο underwears
6. ασημένιο κάλτσες
Η εταιρεία διαθέτει μια σειρά από διπλώματα ευρεσιτεχνίας και το βοηθητικό πρόγραμμα μοντέλο διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

3232.jpg


Πυρήνας-ανταγωνιστικότητα

Παράγουμε επαγγελματική σειρά προϊόντων silver ινών, αξιοποιώντας του silver φυσική αντιβακτηριδιακή ιδιότητα και υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα να συνδυάσετε ασημένιες ίνες με διάφορα υφάσματα να επιτύχει τη διαφοροποίηση του προϊόντος. Μετά από πολλά χρόνια συσσώρευση τεχνολογία, εμείς με επιτυχία έχουν εξοικειωθεί με τη μοναδική τεχνολογία παραγωγής DTY ασημένια ινών, λαμβάνεται μια σειρά από εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχουν κατατάσσεται μεταξύ πρώτης τάξης σε αυτή τη βιομηχανία. Κατέχουμε την επαγγελματική ομάδα R&D στην κλωστοϋφαντουργία και χημική περιοχή, και έχουν καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με το γνωστό κολέγια και πανεπιστήμια, έτσι αναπτύχθηκε η αποτελεσματική και αποδοτική ικανότητα ανάπτυξης προϊόντος, παρέχοντας στους πελάτες μας ένα πλήρες σύνολο των λύσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις τους για την ανάπτυξη προϊόντων και σχεδιασμός. Τα προϊόντα μας έχουν πέρασε τις δοκιμασίες από επαγγελματική αρχής πράκτορες, και να λάβει τις δοκιμές εκθέσεις όσον αφορά τα στοιχεία θωράκισης και τοξικές ιδιότητες, αντιβακτηριδιακές, ηλεκτρική αγωγιμότητα, κλπ. Έχουμε δημιουργήσει το σύστημα διαχείρισης της τέλειας ποιότητας, αυστηρά τον έλεγχο κάθε διαδικασία παραγωγής? και τη δική του on-line πελατών 24-ωρη υπηρεσία συστήματος, επαγγελματικά, προσεκτικά και περιεκτικά παρέχοντας στους πελάτες μας τη διαβούλευση προ-πώληση και εγγύηση της μεταπώλησης, επίλυση του customers'requests την πρώτη φορά.